Aya Hiji Kurung (Bukan PPAP)

Aya hiji kurung
Pinuh ku japati
Japati kaluar disada eunguk eungukan
Alim ka bapana
Alim ka ibuna
Hoyong ka putrina nu ceuntik bulu socana...

Suka "Aya Hiji Kurung (Bukan PPAP)" ? Lihat lagu lainnya ...