Cipularang (Feat. Lina)

Cipularang pang jajap carita
Carita urang duaan
Teu karaos atos dugi tengah jalan
Cipularang jadi saksi cinta urang

Didinya aya rasa
Nu ngancik na jero dada
Didinya anjeun wakca
Duuuuuuh di cipularaaaang

Kilo meter hiji janji rek sa ati
Kilo meter tilu anjeun janji satuhu
Kilo meter geuneup anteng pa teuteup teuteup
Dugi pasosore geuning karaos lalungse

Cintaaa
Jadi saksi cinta kita

Didinya aya rasa
Nu ngancik na jero dada
Didinya anjeun wakca
Duuuuuuh di cipularaaaang

Kilo meter hiji janji rek sa ati
Kilo meter tilu anjeun janji satuhu
Kilo meter geuneup anteng pa teuteup teuteup
Dugi pasosore geuning karaos lalungse


Suka "Cipularang (Feat. Lina)" ? Lihat lagu lainnya ...
Loading...