Di Langit Bandung Bulan Keur Mayung (Feat. Lina)

Jangjang peuting geus ngalingkup
Ngarungkupan dayeuh Bandung
Anu hibat sinar lampu
Panto ati geus narutup
Mipindingan kawih asih
Anu halon tur halimpu

Geus paanggang geuning urang pajauh
Rek ka saha diri, nyungkem nyaluuh
Nu diungsi geuning nu diteangan
Duh ieung, teu tembong-tembong
Geuning taya ngiberan

Di lalangit-langit Bandung
Ngempur hurung bulan keur mayung
Di lelemah-lemah bandung
Kapidangdung-kapidangdung
Diri dirungrung

Di lalangit-langit Bandung
Ngempur hurung bulan keur manggung
Dilelemah-lemah Bandung
Kapidangdung-kapidangdung
Diri ditundung

Suka "Di Langit Bandung Bulan Keur Mayung (Feat. Lina)" ? Lihat lagu lainnya ...