Sancang (Yayan Jatnika Cover) [Feat. Lina]

Ngalanglangan pakidulan Garut
Ombak basisir ketir dina waktu eta
Sayang helang kakarang gajah
Los ka jojontor sancang

**
Ceunah cek beja baheula aya nagara
Sancang pakuan pajajaran katelahna
Prabu siliwangi nu jadi rajana
Sakti mandra buhunan

Reff
Bade di islamkeun anjeuna alim
diudag putrana prabu kiansantang
Hilang di leuweung eta tileum di leuweung eta
sancang nu caneoh geueuman

Back**


Suka "Sancang (Yayan Jatnika Cover) [Feat. Lina]" ? Lihat lagu lainnya ...
Loading...