Aku Emoh

W : Aku emoh..aku emoh, aku ra sudi

Saben dino mikir terus dadi ati

Dlanggu mas Mojokerto Tulakan Pacitan

Sliramu kondho tresno lha kok slinthutan



L : Denok sayang denok sayang pancen salahku

Saikine terus terang mring sliramu

Kawitane kangmas yo amung sembranan

Ra tak anggep temenen kok kebablasan



W : Sumpek..sumpek atiku sumpek

Tak pikir pikir.. tak pikir pikir kok tambah judeg

Tresno ono lati kangmas wus mblenjani

Loro ati ditinggal seorang diri



L : Nyebar..nyebar godhong koro

Mbok yo sing sabar aku janji ra neko neko

Janji yang setia takkan pernah sirna

Janjiku suci tertanam dalam hati



W : Kan ku pegang janji setiamu

Jangan sampai bohongi aku



L : Dengarkanlah isi hatiku

Tetep tresno mring sliramu


Suka "Aku Emoh" ? Lihat lagu lainnya ...