Kartonyono Medot Janji (Denny Caknan Cover) [Feat. Denny Caknan]

Kok kebangeten men
Sambat blas ra ono perhatian
Jelas 'ku butuh atimu, 'ku butuh awakmu
Kok kebangeten men
Loro ati iki
Tak mbarno karo tak nggo latihan
Sok nek wes oleh gantimu, wes ra kajok aku
Mergo wes tau, wes tau jeru
Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak wanti-wanti, ojo ngasi lali
Tapi kenyataannya pergi
Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu
Sak kabehane wes tak turuti tapi malah mblenjani
Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono, belok kiri, lurus wae
Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati tambah mbebani
Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak wanti-wanti, ojo sampek lali
Tapi kenyataannya pergi
Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu
Sak kabehane wes tak turuti tapi malah mblenjani
Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono, belok kiri, lurus wae
Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati tambah mbebani


Suka "Kartonyono Medot Janji (Denny Caknan Cover) [Feat. Denny Caknan]" ? Lihat lagu lainnya ...